Zakelijke Portretshoot Deventer

January 24, 2019


Zakelijke portretshoot

Op een mooie herfstdag mocht ik naar Deventer voor een zakelijke portretshoot. Een stad die ik nog kende uit mijn studietijd en nu letterlijk de achtergrond voor deze zakelijke portretten zou gaan vormen. Ik hou van oude stadscentra en Deventer is echt zo mooi. Niet alleen qua oude bouw, maar ook de nieuwe elementen die daar inmiddels in zijn verschenen. In combinatie met het prachtige licht waren alle elementen aanwezig voor een hele mooie serie foto’s.

Uitgebreide fotoshoot

Bij zakelijke portretten gaat het vaak om slechts één of enkele foto’s die in de studio gemaakt zijn. Deze serie laat zien dat dit ook heel goed op een buitenlocatie kan en dat het zeer de moeite is om er een langere shoot van te maken met een ruime serie foto’s als resultaat. De foto’s hieronder zijn slechts een selectie van het totale aantal foto’s wat uitgeleverd is.

Portret op maat

Deze fotoshoot is een goed voorbeeld van een zakelijk portret op maat. Als het er echt om gaat om jezelf te presenteren, dan moet het ook eigenlijk ook wel maatwerk zijn. Maatwerk betekent wel dat er meer tijd mee gemoeid is. Maar dat is niet iets wat je tijd kost, maar tijd die je investeert in je eigen presentatie en performance! Is dit ook wat voor jou? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Total: