Familiefotoshoot Hoekelum

December 3, 2018

Van Frankrijk tot Hoekelum

Is het leuk om terugkerende klanten te hebben? Absoluut! En helemaal als dat ook nog eens in een internationale context gebeurt. Deze familie mocht ik al eerder fotograferen tijdens een bruiloft in Frankrijk. Dit keer ging het om een wat minder formele fotoshoot in de bossen bij het prachtige kasteel Hoekelum. Aanvankelijk werd ik gevraagd om alleen één van de gezinnen te fotograferen, maar uiteindelijk werd het de hele familie. Een afspraak die resulteerde in een zeer uitgebreide fotoshoot. Hieronder dan ook een aantal foto’s uit deze shoot die ik met jullie mag delen!

Feel the Love

Landgoed Hoekelum is een prachtige omgeving voor fotoshoots. Dat deze familie graag bij elkaar is wist ik al, maar aan het einde van de shoot had ik ook nog de gelegenheid om alle geliefden samen mooi te fotograferen.

Heel veel plezier bij het bekijken van deze foto’s! Voor het echte Frankrijk hoef je soms niet verder te rijden dan naar Ede 😉

 Total: