Familie fotoshoot Nunspeet – Zandverstuiving Doornspijk

July 11, 2018

Familieportret op de Veluwe

Wat was het leuk om dit familieportret te maken! En niet één, maar een hele serie. De foto  bovenaan dit blog hebben ze uiteindelijk uitgekozen om op aluminium af te laten drukken, een heel mooi familieportret voor aan de muur. Ik keek heel erg uit naar deze shoot. Al twee keer eerder hadden ze mij gevraagd om hen te fotograferen. Dit was echter de eerste keer dat de drie dochters van het gezin met hun partners aanwezig zouden zijn.

Uitgebreide fotoshoot

Ik had met deze familie afgesproken in Nunspeet. De shoot zou op de zandverstuiving Doornspijk gaan plaatsvinden, maar de plek waar ik hen trof bleek ook nog eens een uitermate fraaie achtergrond te zijn voor de eerste foto’s. En daarna met z’n allen naar de zandverstuiving. Geef mij zo’n stukje natuur en ik hou je heel lang bezig met fotograferen. Letterlijk in dit geval. Zoveel variatie, zoveel plekken die gewoon niet overgeslagen mogen worden als achtergrond tijdens deze fotoshoot. We hebben er ‘ maar’ zes gehad tijdens deze shoot, maar toen waren we ook allemaal best wel een beetje moe. Dit is geen familie die stilzit, verre van. Bijvoorbeeld drie generaties in een boom laten klimmen was geen enkel probleem zoals je kunt zien op de foto’s hieronder.

Veel combinaties

De foto’s die je hieronder kunt bekijken zijn maar een klein deel van de definitieve foto’s van deze shoot. Ik ben altijd kritisch bij het selecteren en wil alleen de beste foto’s leveren, maar hier zaten gewoon zoveel goede foto’s bij. Van soloportretten via duo’s en de drie zussen tot de hele groep in verschillende settings. Het plezier tijdens deze shoot was groot en wederzijds, met een geweldig resultaat tot gevolg. Zoals gezegd hieronder een kleine impressie van de foto’s, heel veel plezier bij het bekijken!

Total: