GALLERIES

  Familie fotoshoot Nunspeet – Zandverstuiving Doornspijk

  Familieportret op de Veluwe

  Wat was het leuk om dit familieportret te maken! En niet één, maar een hele serie. De foto  bovenaan dit blog hebben ze uiteindelijk uitgekozen om op aluminium af te laten drukken, een heel mooi familieportret voor aan de muur. Ik keek heel erg uit naar deze shoot. Al twee keer eerder hadden ze mij gevraagd om hen te fotograferen. Dit was echter de eerste keer dat de drie dochters van het gezin met hun partners aanwezig zouden zijn.

  Uitgebreide fotoshoot

  Ik had met deze familie afgesproken in Nunspeet. De shoot zou op de zandverstuiving Doornspijk gaan plaatsvinden, maar de plek waar ik hen trof bleek ook nog eens een uitermate fraaie achtergrond te zijn voor de eerste foto’s. En daarna met z’n allen naar de zandverstuiving. Geef mij zo’n stukje natuur en ik hou je heel lang bezig met fotograferen. Letterlijk in dit geval. Zoveel variatie, zoveel plekken die gewoon niet overgeslagen mogen worden als achtergrond tijdens deze fotoshoot. We hebben er ‘ maar’ zes gehad tijdens deze shoot, maar toen waren we ook allemaal best wel een beetje moe. Dit is geen familie die stilzit, verre van. Bijvoorbeeld drie generaties in een boom laten klimmen was geen enkel probleem zoals je kunt zien op de foto’s hieronder.

  Veel combinaties

  De foto’s die je hieronder kunt bekijken zijn maar een klein deel van de definitieve foto’s van deze shoot. Ik ben altijd kritisch bij het selecteren en wil alleen de beste foto’s leveren, maar hier zaten gewoon zoveel goede foto’s bij. Van soloportretten via duo’s en de drie zussen tot de hele groep in verschillende settings. Het plezier tijdens deze shoot was groot en wederzijds, met een geweldig resultaat tot gevolg. Zoals gezegd hieronder een kleine impressie van de foto’s, heel veel plezier bij het bekijken!

  Een familieportret hoeft niet altijd serieus te zijn
  Familieportret in mooi licht
  Drie zussen

  De hond mocht zeker niet ontbreken op de foto's
  De jongste en de oudste generatie naast elkaar op een boomtak
  Met zijn allen de boom in, geen enkele probleem
  Jumpshot!

  Comments

  comments

  PREV. ITEM Lekkere brownies NEXT ITEM Leadzanger tijdens concert
  BY:
  hettromp
  ×
  July 11, 2018