GALLERIES

    Festivalbruiloft in de Boomgaard

    Trouwen op een camping, het kan zo tof zijn. Zeker als je een festivalbruiloft houdt op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik! Dit geweldige stel had gelukkig deze gave locatie gevonden en kreeg er ook nog zulk zomers weer bij. Tijdens de ceremonie was het flink warm in de volle zon, maar het zomerse weer zorgde ook voor een uitermate goede stemming. Voor sommigen duurde de ceremonie wat lang, er werd dan ook door een zekere jonge bruiloftsgast initiatief genomen om de gang richting de cupcakes wat te bespoedigen 😉 Als deze dag nou ook nog eens bekroond zou worden met een lange, zwoele zomeravond…

    Festival- en speeltuingevoel

    De ruimte die je krijgt als je trouwt op Buitengoed de Boomgaard is zeer royaal. En met alle aanwezige kinderen werd die ruimte goed benut. Naast een fijne setting met banken en tafels tussen de bomen werd er met een springkussen, veel buitenspelletjes en schminken een superspeelplaats voor alle jonge bruiloftsgasten gecreëerd. De boomgaard was ook nog eens zeer mooi gedecoreerd door de zus van de bruid. Dit maakte zo’n goede indruk op veel gasten dat ze herhaaldelijk moest laten weten dat ze nog niet in te huren is voor het verzorgen van feestdecoratie!

    Alles buiten

    De grote witte tent werd maar weinig gebruikt op deze dag met dit mooie weer. Na een toespraak, de toast en cupcakes werd hier voornamelijk de bar bezocht. De rest van de feestelijkheden konden geheel buiten plaatsvinden. De cateraar met zijn Big Green Eggs leerde eerst de kinderen pizza bakken en verzorgde daarna een heerlijke BBQ voor het bruidspaar en alle volwassen gasten.

    Ondergaande zon en kampvuur

    Met het zakken van de zon kwam deze festivalbruiloft in een steeds mooier zomeravondlicht te liggen. De sfeer was zeer ontspannen, iedereen had het uitermate naar zijn en haar zin. De ijscokar die arriveerde na de BBQ zorgde er zowaar voor dat alle kinderen netjes op een rij gingen staan om een ijsje uit te kunnen zoeken en de volwassenen volgden hun voorbeeld daarna.
    Naarmate de zon verder wegzakte achter de horizon werd het kampvuur verder opgestookt. Met een drankje sloten bruidspaar en enkele familieleden daar deze geweldige trouwdag af.

    PREV. ITEM NEXT ITEM