Familie fotoshoot Beekhuizerzand

September 14, 2017

Fotoshoot op het Beekhuizerzand

2017 kende een mooi begin van de zomer. En op een hele mooie dag in mei mocht ik met dit gezin naar het Beekhuizerzand bij Harderwijk om een fotoshoot met hen te doen. Hen als gezin en soms ook individueel mooi vastleggen in een mooie omgeving

Een dagje uit naar het zand

Eigenlijk was het weer zelfs mooi genoeg om naar het strand te gaan, maar het werd een uitje naar het ‘zand’. Het gaat uiteraard om mooie foto’s, maar het moet ook een leuke tijd zijn voor het gezin. Het is altijd even wennen in het begin, maar het went snel en zeker kinderen hebben altijd zin, zin in doen waar ze zelf zin in hebben!  En dat komt de authenticiteit van de foto’s alleen maar ten goede.

Zomerzon en een gouden randje

Het leuke van een natuurgebied als het Beekhuizerzand is dat het al snel heel veel variatie biedt. Op het zand zelf is de zon zomers fel, maar in de bosrand levert het een gouden randje op. Niet alleen spreekwoordelijk aan deze fotoshoot, maar zelfs letterlijk aan dit gezin.

 

 

 

 

 

 

 

Total: