Bruidsfotografie Zwolle en sigarenfabriek De Olifant Kampen

August 6, 2017

De Mooiste Dag

Bruidsfotografie blijft bijzonder, hoe vaak ik het ook mag doen. Ik ga niet zeggen dat dit een zeer memorabele trouwdag was, want ik herinner me zoveel mooie momenten van de Mooiste Dagen waar ik als fotograaf bij mocht zijn. Maar deze Mooiste Dag kende wel heel veel punten die me bij zullen blijven. Zeer mooie en bijzondere locaties. Zeer warm. Soms zeer weinig tijd voor foto’s en dan toch dit kunnen neerzetten voor het bruidspaar. Het bleek een goed recept voor hele gave bruidsfotografie!

Burgerlijk & kerkelijk huwelijk

Het burgerlijk en kerkelijk huwelijk vonden in Zwolle plaats. De zeer statige en historische Schepenzaal van Zwolle vormde een prachtig decor voor het burgerlijk huwelijk. Het kerkelijk huwelijk in Zwolle Zuid vond op een duidelijk modernere locatie plaats. In het ruime en lichte kerkgebouw speelde niet alleen een prima band, maar speelden ook de vaders van bruid en bruidegom op trompet en orgel speciaal een stuk voor het bruidspaar!

En door!

Voor de fotoshoot was het nog een beetje haasten. Uiteraard loopt niet alles precies op tijd op een trouwdag, maar de sigarenfabriek in Kampen waar we een deel van de fotoshoot zouden doen had wel degelijk een vaste sluitingstijd… We mochten nog net een kwartier naar binnen. Dat is heel kort, maar we kwamen wel gelijk terecht in die ene geweldige kamer. Tijd om voluit te knallen en dat leverde een geweldig resultaat op. Aansluitend boden de naastgelegen steeg en de zuidelijke oever van de IJssel bij Zwolle ook nog geweldige plekken voor foto’s. Van daar ging het naar een bijzondere, nog actieve industriële locatie in Zwolle voor diner en feest. Na het aansnijden van de bruidstaart zat mijn taak als fotograaf erop, maar het is geloof ik nog lang onrustig gebleven daar :-D.

Wat een geweldige trouwdag was dit en met een super resultaat aan foto’s. Hieronder een impressie, heel veel plezier bij het bekijken!
 

 

 

Total: