GALLERIES

    The Dodge Loveshoot

    Wat was dit een speciale loveshoot! Het ging niet alleen om dit stel, maar ook hun grote, stoere Dodge pick-up. De volgende vraag was wat voor thema voor deze shoot te kiezen; waar komen ze met deze stoere auto het best tot hun recht? Het werd country en de locatie was de directe omgeving van Lelystad. Die locatie klinkt misschien niet heel erg ‘country’, maar op een zwoele zomeravond met het mais al meer dan manshoog voldoet deze locatie meer dan je op het eerste gezicht zou denken.

    Laatste keer met de Dodge

    Dit zou één van de laatste keren met de Dodge worden, een iets minder omvangrijke en karaktervolle auto is ook wel eens leuk. Maar wat een avond om nog volop van deze auto te genieten. Hoog boven het wegdek, een zware roffel onder de motorkap. Geen aparte stoelen, maar een bank waar je met gemak met drie personen op naast elkaar kunt zitten.

    Lelystad by summer night

    De omgeving van Lelystad lag er prachtig bij in het zomeravondlicht tijdens deze loveshoot. Vier verschillende locaties, niet eens zo ver van elkaar verwijderd, boden zeer veel variatie voor de setting van deze shoot.

    Dit was echt zo’n zomeravond die nooit leek te eindigen. Het was erg warm, maar oh zo fijn om deze avond buiten door te brengen.
    NEXT ITEM