Pastapower!

February 1, 2024

Soms is er maar één woord nodig om tot een hele toffe shoot te komen. En in dit geval was het woord pastapower!

Het idee voor deze shoot was al snel geboren tijdens een gesprek met de ouders van deze broer en zus. Broer zou nog wel eens in een grote pan kunnen passen en dan zou het wel grappig zijn als zijn zus spaghetti op zijn hoofd zou leggen. Het idee leek zowaar vatbaar voor een fotoshoot, dus aan het werk om dit mogelijk te maken!

Set- en decorbouw heb ik nog niet veel gedaan, misschien was dat juist wel des te meer reden om ermee aan de gang te gaan – op naar iets helemaal nieuws! Zo gezegd, zo gedaan. Ik kocht de grootst mogelijke pan die ik kon vinden en kon een tafereel voor de Italiaanse keuken aan gaan kleden. Op de dag zelf was het een kwestie van pasta koken en de ‘meatballs’ en nog wat zaken klaarzetten.

Het idee was om de kinderen in een leuke setting te fotograferen, maar de set lokte een wonderbaarlijke leuk interactie uit. De pasta bleef zeker niet onberoerd, maar belande misschien wel tegen alle verwachtingen in juist op de goede plekken. En toen de modellen ontdekten dat de props eetbaar waren, was het een kwestie van stoppen met regisseren en alleen nog maar registreren. Deze twee kleine sterren maakten het zoveel leuker dan we van tevoren had kunnen bedenken.

Ook een pastapowershoot voor jouw kinderen? Of een ander thema? Dit is al mogelijk vanaf € 275,00 inclusief BTW. De shootprijs is afhankelijk van het gekozen thema en de materialen die daarvoor nodig zijn.

Total: