Familieshoot Hoog Buurlo

November 10, 2022

Op een gegeven moment kreeg ik een aanvraag voor een hele mooie familieshoot binnen en we gingen een datum prikken. Dat is nooit een sinecure, om iedereen bij elkaar te krijgen voor zo’n gelegenheid maar het lukte vrij snel. Maar het was nog coronatijd en toen kwam er dus nog een lockdown – of twee.

Kortom, we moesten uitstellen, we hadden geen keuze. Maar uiteindelijk troffen we elkaar op Hoog Buurlo voor een deze fijne shoot in het bos en op de heide. Het spreekwoordelijke ‘wat in het vat zit verzuurt niet’ ging hier gelukkig helemaal op!

Was het prachtig zonnig weer tijdens deze shoot? Nee, verre van. Bijna teleurstellend grijs zelfs. Het is niet waar je op hoopt voor een fotoshoot – maar het werkt zo goed! Geen samengeknepen ogen, geen diepe schaduwen die ongewenste effecten opleveren en prachtige, volle kleuren op de foto’s. Veel plezier bij het bekijken van de foto’s hieronder!

Total: