Family-to-be summer night shoot

November 11, 2020

Op een warme zomeravond…

Ik geef toe, dit is niet een super recente shoot. Maar wat een mooi moment om in dit guurder worden jaargetijde terug te kijken op een shoot op een avond waarop het lang warm bleef en de zon niet van definitief achter de horizon wegzakken wilde weten.

Dit was zo’n shoot waarbij alles meezat. De zon en zomer die zich van hun beste kant lieten zien, een mooi, groen bos als locatie en een ‘ family to be’ die de tijd nam om dit bijzonder moment in dit prachtige licht vast te laten leggen.

Kun je nog voorstellen hoe het voelt, zo’n warme zomeravond? Doe eerst je ogen even dicht, en voel die warmte op je avond. Zo eentje van een zomer waar geen einde aan lijkt te komen. Doe nadat je dat gelukzalige gevoel weer even hebt ervaren rustig weer je ogen open en geniet van deze foto’s!


 

Total: