Familieshoot in Dronten

June 24, 2020

Familieshoot in februari

Het was niet zo heel lang voor het ingaan van de coronamaatrdegelen dat ik deze fotoshoot mocht doen en daar kijk ik dan nu graag op terug. Eind februari, een mooie en aangenaam frisse winterdag. Zo mooi dat we zowel buiten als binnen konden shooten. Lekker naar buiten en daarna ook nog even doorgaan in het heerlijk lichte huis van dit gezin.

Ontspannen en jezelf zijn

Het is altijd even wennen aan elkaar bij het begin van een fotoshoot, maar gelukkig hadden we er allemaal snel zin in en kon iedereen ontspannen en helemaal zichzelf zijn. En dat levert de allerbeste beelden op. Ik ben er weer trots op zulke mooie beelden te hebben mogen leveren. Dit gezin heeft een mooie, ruime selectie ontvangen. Hieronder enkele beelden uit deze selectie. Kijk ernaar en geniet er net zo van als dit gezin!

Total: