Het trouwalbum is de ultieme herinnering aan jullie trouwdag. Daar investeer je in en dan moet het ook het mooist mogelijke album zijn wat je kunt krijgen. Hiervoor werkt Alexander Tromp Photography met de handgemaakte albums van Konpoli.

De basisprijs voor een album van 30×30 cm met 50 pagina’s, uniek ontwerp per album en een omslag uitgevoerd in linnen of kunstleer, met luxe schuifdoos of box-de-luxe met klep kost € 525,00 incl. BTW. Optioneel kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld  echt leer en afgeronde hoeken. Ook afwijkende aantallen pagina’s en formaten zijn mogelijk. Wat de opties precies kosten is geheel afhankelijk van de exacte uitvoering en zal per geval berekend worden.

Elk trouwalbum wordt speciaal ontworpen en is geheel uniek. Na het afronden van het conceptontwerp ontvangen jullie een digitale proefdruk waarop nog wijzigingen kunnen worden doorgegeven. Na het verwerken van deze wijzigingen en goedkeuring hiervan kunnen de omslag, kleuren en eventuele opties worden uitgezocht. Zo’n drie tot vier weken later is het trouwalbum dan klaar!

Konpoli albums worden lay-flat ingebonden, waardoor foto’s over de breedte van twee pagina’s kunnen worden gebruikt. De middennaad is zo vlak en scherp dat deze nauwelijks opvalt in het midden. De kwaliteit van de afdrukken en de afwerking van albums en opbergboxen is van absoluut topniveau!

Hieronder een uitgebreide impressie van een demo-album, neem snel contact op als je dit album in het echt wilt bekijken om de hoge kwaliteit van de materialen te zien en voelen.