Hey, this photo is ©

social-media-portretten-2015-webEen social media portret of profielfoto, vaak genoeg is het een selfie of een foto die iemand anders van je geschoten heeft met een smartphone. Soms zijn dat hele leuke foto’s, maar het kan altijd nog mooier – en professioneler. En daarvoor kun je  terecht bij Alexander Tromp Photography tegen een hele aantrekkelijke prijs. Geen hele fotoshoot, maar één of enkele portretten schieten die uitermate geschikt zijn als profielfoto op bijvoorbeeld Facebook, Twitter en LinkedIn. Dat kan uiteraard heel serieus, maar iets ludieker mag zeker ook. Kortom, laat jezelf zien zoals je graag goed voor de dag komt op social media!

Eén social media profielfoto kost € 25,00 inclusief BTW en dan krijg je de foto in zowel web- als hoge resolutie. 1 set kleding, 1 achtergrondkleur, 1 lichtopstelling. Meestal is de goede foto niet direct geschoten en ik laat je dan ook alle goede foto’s zien om er eentje uit te kiezen. Wil je er meer dan één daarvan, dan kost elke extra foto € 7,50.
Wil je wisselen met kleding, achtergrondkleur of lichtopstelling? Ook dat kan, elke nieuwe combinatie kost  € 20,00 voor één foto en elke extra foto  € 7,50.

Social Media Portretten worden gemaakt in een studiofaciliteit te Lelystad. Op locatie is ook mogelijk, de toeslag voor werken op locatie bedraagt € 82,50 inclusief BTW + reiskosten. Tip: meerdere personen op locatie een social media portret laten maken betekent dat de locatie- en reiskosten gedeeld kunnen worden.
Dit betreft het tarief voor particulieren. Voor zakelijke opdrachtgevers wordt een licentie toegevoegd.

Ik ben er klaar voor om je er geweldig uit te laten zien op social media, neem je snel contact met me op?

social-media-portretten-2016-web