Een social media portret of profielfoto, vaak genoeg is het een selfie of een foto die iemand anders van je geschoten heeft met een smartphone. Soms zijn dat hele leuke foto’s, maar het kan altijd nog mooier – en professioneler. En daarvoor kun je  terecht bij Alexander Tromp Photography tegen een hele aantrekkelijke prijs. Geen hele fotoshoot, maar één of enkele portretten maken die uitermate geschikt zijn als profielfoto op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Dat kan uiteraard heel serieus, maar iets ludieker mag zeker ook. Kortom, laat jezelf zien zoals je graag goed voor de dag komt op social media!

Een Social Media Portret shoot is al mogelijk vanaf € 75,00 inclusief BTW. Neem s.v.p. contact op voor een prijs op maat voor jouw wensen.

Social Media Portretten worden gemaakt in een studio in Apeldoorn. Op locatie is ook mogelijk, de toeslag voor werken op locatie bedraagt € 82,50 inclusief BTW + reiskosten. Tip: meerdere personen op locatie een social media portret laten maken betekent dat de locatie- en reiskosten gedeeld kunnen worden.
Dit betreft het tarief voor particulieren. Voor zakelijke opdrachtgevers wordt een licentie toegevoegd.