Alleen op de foto, met je partner of beste vriend of vriendin, met je gezin of hele familie of met je vereniging op de foto, het zijn allemaal portretten. En daarvoor ben je bij Alexander Tromp Photography op de goede plaats!

Portretfotografie is: licht, interactie, communicatie, plezier, individuen goed neerzetten, goede groepscomposities maken. En dan nog wel een paar dingen meer ;-). Kortom, het is geen kwestie van op een paar verschillende plekken gaan staan, klikken en klaar. Het is een gebeurtenis op zich, en absoluut een speciale.

Bereid je dus dan ook zeker voor op deze speciale gelegenheid, dat helpt echt zoveel om de foto’s nog beter te maken. Denk hierbij aan kleding uitkiezen waarin je er op je best uitziet én voelt uiteraard en stem deze ook af met de anderen als je met meer mensen op de foto gaat. Plan een kappersbezoek niet al te lang voor een fotoshoot in en plan een tijdstip wat vroeger of later op de dag in voor foto’s. Dan sta je letterlijk in het mooiste licht van de dag! En daaruit volgt ook dat je zeker niet alleen in de zomer een fotoshoot buiten kunt doen. Voorjaar en herfst zijn prachtige jaargetijden om in te fotograferen en zelfs in de winter is er veel mogelijk. Draag wat meer laagjes zodat de winterjassen ook uit kunnen en je kunt in Nederland in elk jaargetijde zoveel kanten op!

Zie hieronder een aantal voorbeelden van verschillende soorten portretten: