GALLERIES

    Bruidsfotografie

     

    Bruidsfotografie

    Bruidsfotografie was de hoofdreden voor het ontstaan van Alexander Tromp Photography in 2010 en het zit dan ook diep in mijn wezen als fotograaf. Bruidsfotografie is niet alleen een dag lang hard werken en daarna nog vele uren selectie- en nabewerking, maar ook onderdeel zijn van de trouwdag en dit meevieren! Net zo goed als jullie leef ik daarna ook naar de oplevering van foto’s en album toe.

    Sterk op alle aspecten van bruidsfotografie

    Ik heb een voorkeur voor werken met daglicht, maar ben ook vaardig met flitslicht en weet net zo goed  wanneer en hoe dit in te zetten voor het vastleggen van deze hele grote dag in jullie leven.

    Ik ga voor het vastleggen van alle belangrijke momenten gedurende de dag zonder veel op te vallen tot het positief ondersteunen tijdens de fotoshoot om jullie op ontspannen wijze zo goed mogelijk te kunnen fotograferen. Naast mijn fotografie heb ik een achtergrond in evenementenorganisatie. De kans is dan ook groot dat ik het dagschema net zo goed ken als jullie ceremoniemeester. Preperation is everything!

    Zowel voorbereiding als afhandeling zijn belangrijk

    En niet alleen voorbereiding is cruciaal voor mij, een goede en spoedige afhandeling ook. De levertijd voor de definitieve foto’s bedraagt meestal zo’n drie kalenderweken. De levertijd voor een trouwalbum is afhankelijk van de drukte in mijn planning na jullie bruiloft en hoeveel er in het conceptontwerp gewijzigd moet worden voordat het naar de drukker kan. Hou rekening met in ieder geval 4 tot 8 kalenderweken na oplevering van de foto’s voor het conceptontwerp.

    Compleet basispakket

    Als ik een bruiloft fotografeer, dan wil ik dit ook compleet doen! Het basispakket van € 995,00 inclusief BTW biedt niet alleen 6 uur bruidsfotografie, maar ook een pre-weddingshoot en een mini-album van 20×20 cm en 12 pagina’s. Van zo’n mooie reportage moeten in ieder geval enkele foto’s afgedrukt worden van mij! Een pakket met full size trouwalbum is er al vanaf € 1495. Check de tarievenpagina voor meer informatie hierover.

    Pre-weddingshoot

    De pre-weddingshoot is het ideale moment voor jullie en mij om naar de trouwdag toe te leven; ik ontdek hoe het is om jullie te fotograferen, jullie ontdekken hoe belangrijk en leuk de fotografie van jullie trouwdag is!

    mcmarriage-web-559