Love You Forever And Ever
Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie zit diep in het DNA van Alexander Tromp Photography en vormde het begin van dit bedrijf. Bruidsfotografie is niet alleen hard werken en genieten op jullie mooiste dag, maar ook de voorbereiding,  selectie en nabewerking van de foto’s zijn er volledig onderdeel van! Net zo goed als jullie leeft de fotograaf daarna ook naar de oplevering van foto’s en album toe.

Sterk op alle aspecten van bruidsfotografie

Bruidsfotografie door Alexander Tromp Photography is primair daglichftotografie. Maar dat wil niet zeggen dat de flitsers altijd in de fototas blijven. Sommige situaties en foto’s vragen om flitslicht en dit wordt dan ook vakkundig toegepast.

Bruidsfotografie is zowel het vastleggen van alle belangrijke momenten gedurende de dag zonder veel op te vallen, maar ook jullie als bruidspaar positief ondersteunen tijdens de fotoshoot om jullie op ontspannen wijze zo goed mogelijk te kunnen fotograferen. Naast mijn fotografie heb ik een achtergrond in de evenementenbranche. De kans is dan ook groot dat ik het dagschema net zo goed ken als jullie ceremoniemeester. Preperation is everything!

Zowel voorbereiding als afhandeling zijn belangrijk

Niet alleen voorbereiding is cruciaal, een goede en spoedige afhandeling ook. De levertijd voor de definitieve foto’s bedraagt meestal zo’n vier kalenderweken. De levertijd voor een trouwalbum is afhankelijk van het seizoen waarin jullie trouwen en hoeveel er in het conceptontwerp gewijzigd moet worden voordat het naar de drukker kan. Hou rekening met in ieder geval 4 tot 8 kalenderweken na oplevering van de foto’s voor het conceptontwerp.

Compleet basispakket

Bruidsfotografie vraagt om een complete aanpak! Het basispakket van € 995,00 inclusief BTW biedt niet alleen 6 uur bruidsfotografie, maar ook een pre-weddingshoot en een mini-album van 20×20 cm en 12 pagina’s. Zo’n mooie reportage verdient het om in ieder geval een aantal van de foto’s mooi af te drukken. Een pakket met full size trouwalbum is er al vanaf € 1495. Kijk op de investeringenpagina voor meer informatie hierover.

Pre-weddingshoot

De pre-weddingshoot is het ideale moment voor jullie om naar de trouwdag toe te leven; de fotograaf raakt al helemaal ingesteld op jullie  fotograferen, jullie ontdekken hoe belangrijk en leuk de fotografie van de trouwdag is!

 

Total: