GALLERIES

    Portretfotografie naar een nieuw niveau

    Hoe portreteer ik deze drie jongedames – die zo dicht bij elkaar staan – zo goed en zo mooi mogelijk en hoe fotografeer ik elk van hen ook als het individu die ze zijn? Dat was de uitdaging die ik aanging met deze fotoshoot. Tegelijkertijd is ook het resultaat van een jaar lang toewerken naar een nieuw niveau van portretfotografie voor mezelf. In de tweede helft van 2017 stelde ik mezelf tot doel om betere portretten te kunnen maken en ben daar hard mee aan het werk gegaan. Zowel door het volgen van workshops als door veel oefenen en experimenteren op dit gebied. In deze shoot komt dit allemaal samen!

    Studioportretten

    Ik hou van de vrijheid die bij fotoshoots buiten hoort. Maar ik hou ook van de gerichtheid en concentratie die bij deze studioportretten hoort. De essentie van deze portretfotografie zit hem juist in die gerichtheid: fotograferen op 1 plek met een achtergrond en belichting die uitsluitend tot doel hebben om jou als model zo goed en zo mooi mogelijk vast te leggen. Dit is geen fotoshoot die heel veel verschillende foto’s oplevert, maar geconcentreerd op enkele, hele goede portretten. Dat begint met een goede voorbereiding, maar vraagt ook om zeer veel aandacht bij de nabewerking. Kan ik dit soort portretten snel maken? Nee, zeker niet – maar daar gaat het ook niet om.

    Complete pakketten

    Deze portretfotografie bied ik zeer compleet aan; niet alleen de fotografie en nabewerking krijgen alle aandacht, maar ook visagie en styling komen hierbij aan bod. Neem snel contact met me op als je hier meer over wilt weten!

     

     

     

    PREV. ITEM NEXT ITEM