GALLERIES

  Coverband Amplifier: Scouting Fundays

  Coverband Amplifier

  Waar is dat feestje? Waar Coverband Amplifier speelt, daar is dat feestje – en niet zo’n klein beetje ook! Dit is een band die ik al vaker mocht fotograferen. Uit ervaring weet ik dat de stemming er zo in zit als deze mensen samenkomen en beginnen te spelen, maar dit optreden was haast overweldigend. De band was geboekt om voor ongeveer 800 enthousiaste mensen op de Scouting Fundays in Biddinghuizen te komen spelen. Reden genoeg omdat ook goed te fotograferen.

  Scouting Fundays

  De Scouting Fundays is een evenement waar zeer veel Scouts samenkomen op geheel eigen wijze feest te vieren. Dat is heel actief en heel goed georganiseerd, maar ook zeer fanatiek en enthousiast. Band en publiek vonden elkaar dus zeer snel met een hele hoge, positieve energie tot gevolg. En dat is in de foto’s duidelijk te zien ook.

  Geluid en licht

  De goede organisatie van de Fundays is voor een band een echte bonus. Goed podium, prima geluid, tof licht en heel professioneel ook Mojo barriers om het publiek van de band te scheiden. En ook om fotografen een goede plek te geven zo kwam ik achter ;-). Heel veel plezier bij het bekijken van deze foto’s!

  Zanger heeft een solo
  Band tijdens optreden
  Begin van het optreden
  Gitaarsolo
  Hoge energie
  Bassist in actie
  Interactie met het publiek
  Gitarist in actie  Bassist bespeelt het publiek  Leadzang  Comments

  comments

  PREV. ITEM Familieportret voor het huis NEXT ITEM Portret van drie zussen
  BY:
  hettromp
  ×
  August 31, 2018