GALLERIES

  FEEST: 40e verjaardag

  Feest

  Een fotograaf inhuren om een feest te laten fotograferen. Bij grotere feesten zie je het vaak, bij kleinere feestjes iets minder. Niet dat dit minder de moeite waard is, verre van! Als je een feestje viert heb je tenslotte vaak een bijzondere reden daarvoor en daar mogen herinneringen van worden vastgelegd.

  Persoonlijk

  Inmiddels mag ik een paar keer per jaar een feestje fotograferen, vaak gaat het om een bijzondere verjaardag. Soms is dat heel groot in een zaal, soms is dat heel klein in een restaurant of thuis. Maar in beide settings is het heel persoonlijk en daarom heb ik daar tot nu toe nog niet over geblogd. In het voorjaar fotografeerde ik een 40e verjaardag en daar mag ik gelukkig wel foto’s van publiceren.

  Verjaardag

  Ruimte is altijd heel fijn als je aan het fotograferen bent, maar dat is zeker bij een verjaardag thuis niet vaak aanwezig. Daardoor krijg ik als fotograaf alles wel van heel dichtbij mee. Met deze foto’s vier ik niet alleen de verjaardag zelf, maar ook het met veel zorg ingerichte én  met veel zorg versierde huis. Geniet van de foto’s, misschien ben ik binnenkort ook wel aanwezig bij jouw feestje!

  De glazen staan klaar
  Vrolijk feestbestek
  Lekkere hapjes en een inspirerend etiket
  Iedereen geniet van het eten
  40e verjaardagsdecoratie
  Kitchen hugs
  Tijd voor bubbels
  Lekkere drankje
  Mousserende getuige
  Een toast op de jarige
  Foto's van vroeger als slingers
  The big 4-0
  Meer decoratie
  Tijd voor taart
  Lekkere vlaai
  Lekkere brownies
  Rijstevlaai, jammie
  Taart met foto
  De kat liet zich op het einde ook nog zien
  Spelen met de kat

  Comments

  comments

  PREV. ITEM Gezin met zoontje zit in het gras NEXT ITEM Familieportret voor het huis
  BY:
  hettromp
  ×
  June 26, 2018