GALLERIES

  Run for KiKa Almere – 27 mei 2018

  Run for KiKa

  Ik sport al een tijdje fanatiek samen met anderen. We hebben met zijn allen besloten gezonder te gaan leven en fitter te worden en daar werken we hard aan. Drie van mijn trainingsmaatjes hadden het plan opgevat om aan Run for KiKa in Almere deel te gaan nemen. Ik ben zelf het hardlopen heel voorzichtig aan het opbouwen, dus dit kwam voor mij nog te vroeg. Maar uiteraard kon ik wel als sponsor voor deze dappere dames optreden.

  Zeer warm

  En dapper moest je zeker zijn om op welke afstand dan ook te starten op zondag 27 mei. De hoge temperatuur maakte er voor iedereen een grote uitdaging van. Maar ze hebben het wel gehaald. Meedoen aan Run for KiKa betekent niet alleen zelf een sportieve prestatie neerzetten, maar daarmee voor anderen belangrijk zijn. En dat heeft dit team zeker gedaan! Hieronder een korte foto-impressie. Geniet van de beelden en ren of sponsor zelf ook bij de volgende Run for KiKa!

  Startnummer

  Het hardloopteam is onderweg
  Eerste teamlid in zicht van de finish
  Klaar voor de medaille
  Onthaal na de finish
  Het hele team heeft het gehaald
  Run for KiKa medaille
  We did it!

  Comments

  comments

  PREV. ITEM NEXT ITEM Gezin met zoontje zit in het gras
  BY:
  hettromp
  ×
  May 28, 2018