GALLERIES

  New and Beloved Style Event maart 2018

  Het is inmiddels een traditie bij New & Beloved Kinderkleding, het Style Event. Deze kinderkledingwinkel kleed kinderen op hun mooist aan en zorgt er samen met visagistes en kapsters voor dat ze er op hun best uit komen te zien en op die manier worden gefotografeerd. Het is een populair evenement. Niet alleen nieuwe klanten melden zich aan, ook veel vaste klanten kijken altijd met veel enthousiasme naar de volgende editie van het Style Event uit.

  Het evenement werd dit jaar mogelijk gemaakt door New & Beloved Kinderkleding, Kitty Blei Hair & makeup artist en Team Kapsalon Lelystad. De fotografie werd wederom verzorgd door Alexander Tromp Photography.

  Hieronder een impressie van alle enthousiaste en super uitziende kinderen tijdens dit event. Veel kijkplezier!


   

  Comments

  comments

  PREV. ITEM Verliefd stel met haar rechterhand op zijn borst NEXT ITEM
  BY:
  hettromp
  ×
  April 25, 2018