GALLERIES

    Bijzondere pre-weddingshoot

    Elke pre-weddingshoot is bijzonder. Maar deze vond ik zelf wel héél bijzonder. Zij uit Brazilië (en ook letterlijk maar tijdelijk in Nederland), hij uit Nederland. En zonder uitzicht voor mij om ook hun trouwdag te fotograferen. Want in mei trouwen ze in Brazilië! Dan is het uiteraard geen enkel probleem voor mij dat een andere fotograaf op die dag actief is. Ik vond het bijzonder dat ze mij hier vroegen om hun pre-weddingshoot te doen, juist omdat die foto’s ook in het trouwalbum komen.

    Koud Amersfoort

    Het was zonnig op de dag van de shoot, maar ook best koud. Fris voor Nederlandse begrippen, zeer koud als je uit een streek komt waar het het hele jaar gemiddeld 26 graden is. Maar dat deed niks af aan het plezier tijdens deze pre-wedding shoot. Er zijn zoveel mooie plekjes in het oude centrum van Amersfoort! De shoot werd tegelijk een interessante stadswandeling.

    Een zeer leuke shoot

    De klik tussen dit stel en mij als fotograaf was duidelijk aanwezig tijdens deze shoot. De shoot zelf was enorm leuk en dat zie je ook in het geweldige resultaat terug. De aanstaande bruid is erg blij met de foto’s en zei dit over de shoot:

    “Alexander has an incredible talent for seeing beauty and catching her forever. Taking our photos was a fun experience.”

    Daar ben ik als fotograaf natuurlijk heel erg trots op! Hieronder een aantal foto’s uit deze shoot, heel veel plezier bij het kijken!

    Jong stel bij Koppelpoort
    Verloofd stel kijkt elkaar aan
    Verliefd stel houdt elkaar vast
    Verliefd stel loopt hand in hand
    Verliefd stel kust elkaar
    Verliefd stel bij oude stadsmuur
    Verliefd stel kijkt elkaar aan

    Verloofd stel voor voordeur
    Verliefd stel samen op straat
    Vrouw kijkt haar verloofde aan
    Verliefd stel zoent
    Hij houdt haar dicht tegen zich aan
    Verloofd stel bij begroeide muur en in stadspoort
    Portret van Braziliaanse vrouw

    PREV. ITEM NEXT ITEM