GALLERIES

    Zakelijk portret

    In oktober mocht ik een zakelijk portret van Rob Smits maken. Op het moment dat ik de opdracht kreeg van Rob Smits – Bureau voor Durf  wist ik gelijk dat dit foto’s met karakter zouden moeten worden. Durf en lef zijn kernwoorden in zijn werk, dus een op zijn minst stoere locatie was vereist om dit goed tot zijn recht te laten komen.

    Hembrugterrein

    Die stoere locatie was gelukkig snel gevonden in de vorm van het Hembrugterrein in Zaandam. Een enorm terrein vol industrieel erfgoed dat volop in ontwikkeling is. Niets is er dan ook lang hetzelfde momenteel, maar we hadden we het geluk zowel op binnen- als buitenlocaties te kunnen schieten. De open ruimte buiten en de geweldige lichtinval op de binnenlocaties waar we geweest zijn maakten het mogelijk om deze zakelijke portretshoot geheel met daglicht uit te voeren.

    Bureau voor Durf

    Rob Smits is een zeer ervaren trainer en begeleider op het gebied van loopbaan (en ook de aanloop daar naartoe; studiekeuze!). Zijn kernaanbod heeft hij in vijf punten samengevat – maar hij kan nog veel meer.
    * Loopbaan Lef
    * Day Trip
    * Comfort Challenge
    * Communication Challenge
    * Adequate Agressie Aanpak
    Kijk snel op zijn website als je hier meer over wilt weten.

    Eindresultaat

    Op www.rob-smits.nl waren een aantal foto’s uit deze fotoshoot al snel te zien. Hieronder nog enkele foto’s, enjoy! (en neem uiteraard contact met me op als je ook portretten met lef wilt)

    robsblog01
    robswebnw-32
    robsblog03
    robswebnw-26
    robsblog04
    robsblog05

     

    PREV. ITEM NEXT ITEM