GALLERIES

    Loveshoot Dronten

    Het was geen heel mooi weer op de dinsdagmiddag dat ik Christa en Michiel ging fotograferen, maar het was droog. En samen met de prachtige omgeving van het Wisentbos in Dronten is dat alles wat ik nodig heb om er een geweldige ervaring met een hele mooie serie foto’s als resultaat van te maken.

    Wisentbos

    Het Wisentbos mag dan in Dronten zelf liggen, maar het is alles behalve een verstedelijkte omgeving. Verschillende soorten begroeiing, dichte boompercelen, water en hoogteverschillen. Veel mogelijkheden dus om twee prachtige mensen helemaal tot hun recht te laten komen. En dat lukte zeer goed bij deze shoot, veel plezier bij het bekijken van de foto’s!

    Loveshoot onder alle omstandigheden

    Willen jullie ook graag een mooie en fijne fotoshoot met een toffe serie foto’s als resultaat? (zelfs op een grijze dag dus!) Kijk op deze pagina voor meer informatie en neem contact met me op om een shoot te boeken!

    cm-web-3

    cm-web-6

    cm-web-8

    cm-web-10

    cm-web-12

    cm-web-14

    cm-web-20

    cm-web-21

    cm-web-27

    cm-web-32

    cm-web-35

    cm-web-47

    cm-web-50

    cm-web-51

    cm-web-53

     

    PREV. ITEM NEXT ITEM