GALLERIES

    Het is al bijna 3 weken geleden, maar ik geniet nog steeds na van dit huwelijk. En dan niet alleen het fotograferen ervan, wat een ervaring om daar te zijn en het mee te maken! Het begon ongeveer een jaar geleden. De vriendenkring van een bruidspaar dat ik in 2013 fotografeerde bleek zich tot ver in het zuiden van Frankrijk uit te strekken. En toen gebeurde het dus zomaar dat ik gevraagd werd om een bruiloft in Zuid Frankrijk te gaan fotograferen. Het voelde als een eer, maar ook een logistieke uitdaging. Ik was nog nooit eerder naar het buitenland geweest voor een fotografie-opdracht, hoe regelen we dat met het reizen en het verblijf en hoe overbrug ik toch die taalbarrière? Mijn Frans is ook niet meer wat het geweest is sinds ik in HAVO 5 met de hakken over de sloot mijn eindexamen Frans haalde. Werkelijk alle twijfels werden al snel weggenomen en omdat het om een hele sterke Nederlands-Franse connectie ging bleek er van een taalbarrière eigenlijk  geen eens sprake.

    Ik heb zoveel indrukken opgedaan tijdens de paar dagen dat ik daar was, het is veel teveel om te vertellen. Maar de absolute hoogtepunten waren zonder meer de hele fraaie locaties, de kerk in hartje Lyon op de oever van de Rhone en het middeleeuwse Chateau dus Sou in de Beaujolais waar alle feestelijkheden plaatsvonden. Oh ja, en mijn Frans bleek ook nog eens beter dan het ooit geweest was   Het spreekwoord luidt dat een beeld meer dan 1000 woorden zegt, dus bekijk de beelden hieronder voor een impressie. Enjoy!

    Wil je ook een fotograaf boeken voor jouw destination wedding? Of uiteraard in het ons eigen prachtige Nederland? Neem snel contact met me op!

    mcmarriage-web-66

    mcmarriage-web-96

    mcmarriage-web-209

    mcmarriage-web-270

    mcmarriage-web-284

    mcmarriage-web-286

    mcmarriage-web-298

    mcmarriage-web-344

    mcmarriage-web-395

    mcmarriage-web-410

    mcmarriage-web-466

    mcmarriage-web-482

    mcmarriage-web-483

    mcmarriage-web-496

    mcmarriage-web-506

    mcmarriage-web-511

    mcmarriage-web-515

    mcmarriage-web-518

    mcmarriage-web-543

    mcmarriage-web-559

    mcmarriage-web-620

    mcmarriage-web-638

    mcmarriage-web-641

    mcmarriage-web-655

    mcmarriage-web-686

    mcmarriage-web-725

    mcmarriage-web-879

    mcmarriage-web-994

    mcmarriage-web-1043

    PREV. ITEM NEXT ITEM