GALLERIES

    Het was een mooie dag om te trouwen op 27 mei 2015. Het had zonniger en warmer gekund, maar het was genoeg zoals het was. Dit bruidspaar gaf namelijk meer dan genoeg kleur en cachet aan deze dag om je nergens meer zorgen over te maken. Ook waren er veel originele dingen die deze huwelijksdag heel erg mooi maakten. Voor de eerste keer dat ik een electrische trouwauto meemaakte en de meest opvallende trouwschoenen van 2015 zijn zonder twijfel aan de voeten van deze prachtige bruid gezien

    Zowel het burgerlijk als kerkelijk huwelijk, diner en feest vonden in De Koningshof op Urk plaats, maar voordat we daar aankwamen reden we een kleine tour door de noordelijke helft van Flevoland. Het aankleden en ophalen van de bruid vonden plaats in Dronten, de fotoshoot vond plaats op Netl Park in Kraggenburg en daarna doorkruisten we de Noord Oost Polder om op Urk uit te komen.

    Zo rustig als de ochtend was, zo gezellig druk met veel familie en vrienden was het vanaf het moment van het burgerlijk huwelijk. Een geweldige trouwdag in alle opzichten om nooit meer te vergeten! Hieronder een impressie, enjoy!

    rienstaukeelisabethwedding-16
    rienstaukeelisabethwedding-30
    rienstaukeelisabethwedding-42
    rienstaukeelisabethwedding-19
    rienstaukeelisabethwedding-65
    rienstaukeelisabethwedding-76
    rienstaukeelisabethwedding-128

    rienstaukeelisabethwedding-155

    rienstaukeelisabethwedding-139
    rienstaukeelisabethwedding-166
    rienstaukeelisabethwedding-177
    rienstaukeelisabethwedding-179
    rienstaukeelisabethwedding-224
    rienstaukeelisabethwedding-233
    rienstaukeelisabethwedding-240
    rienstaukeelisabethwedding-263
    rienstaukeelisabethwedding-375
    rienstaukeelisabethwedding-381
    rienstaukeelisabethwedding-393
    rienstaukeelisabethwedding-514
    rienstaukeelisabethwedding-572
    rienstaukeelisabethwedding-588
    rienstaukeelisabethwedding-695
    rienstaukeelisabethwedding-747

    NEXT ITEM