Hey, this photo is ©

Even voorstellen. Ik ben Alexander Tromp, de wereld bekijkend sinds 1977, eerst vanuit Apeldoorn en vanaf 2003 woonachtig in het nieuwe land dat de Flevopolder heet. Opgeleid als facilitair professional, zeer enthousiast vader van een dochter en vanuit mijn wens om van haar mooie foto’s te maken ben ik een zeer gepassioneerde fotograaf geworden.

Ik fotografeer digitaal sinds 2007 en ben dat in 2009 ook in opdracht gaan doen. Vanuit voorzichtig snuffelen aan portretten en huwelijken heb ik brede ervaring op fotografisch gebied opgedaan, waar in 2010 het bedrijf Alexander Tromp Photography is voortgekomen.

Een goede fotoshoot is hard werken, maar wel van het uitermate leuke soort hard werken. Goed op de foto komen vraagt om je best te doen en goed fotograferen is zoveel meer dan alleen maar op de ontspanknop van de camera drukken. Ik wil van elke fotoshoot, of dat nou een familieportret of een huwelijk is, dan ook een ervaring op zich maken. Een ervaring waaraan je positief herinnerd wordt zodra je de foto’s ontvangt.

Om even een indruk te geven van waar ik mee werk: Nikon digitale camerabodies met objectieven van verschillende merken, Hold Fast Gear Money Maker camerariemen om mijn camera’s veilig bij me te dragen tijdens het fotograferen en sinds kort ook experimenterend met analoge fotografie. De vraag of mijn rolletje vol is, is zowaar nog terecht ook in sommige gevallen 🙂

 

Foto’s: Mariska Honing/Het Fotohuisje

at-final-01